torsdag, juli 19, 2007

Your heart makes me feel, your heart makes me moan

Idag åkte jag och mamma till zinkensdamm där vi hämtade ut printar på bebisen. Sedan promenerade vi runt hela söder i princip tills jag tillsist fick överlämna bilderna och förundras ännu en gång över Juli's uppenbarelse. Sedan åkte jag hem, packade, köpte en biljett till Umeå och åkte. Karin hämtade mig och vi har varit hemma hos henne och jag fick gosa med saxon. Sen mötte vi Kralen av en slump, det var fint. Sen fika med Ellen & vän. Sen åkte jag bussen till Hörnefors. Lyssnade på Rufus, lämpligt nog Going to a town. Det var fint i det sena kvällsskenet. Måste gestalta allt detta fina. Sedan gick jag igenom hela huset och insåg ännu en gång att jag inte bor här men det är så mycket här som betyder så mycket och känns hemma mer än något annat.

Efter lite blomvattning lyssnade jag på Interpol och tyckte ännu en gång att texterna överträffade varandra hela tiden. Men jag gillar inte att dom håller på att bli stora, det betyder arena-konserter och det är inte så kul. Så jag har sagt att jag ska vara lite mer blasé. Äsch, dom där Interpol, och så rycker jag på axlarna. Lyssna inte på dom!!

2 kommentarer:

Erikafiore sa...

Hahaha. Bra att bli blasé. Gillar att du lyssnar på mig. Jag är ju så klok.

Uffe hälsar välkommen till Hörne.

Mamma hälsar "hoppas att gräsmattan är ... nej, det kan jag ju inte hälsa. Eller jo: hoppas att gräsmattan INTE är klippt så att Per-Åke får något att göra när han kommer hem."

Pappa hälsar "se till att gräsmattan inte är klippt". "Eller nej, hälsa: vad gjotte du i Umet på fredagskvällen undrar han."

VISION sa...

Påka får det han gör imorrn! Och i fredags var jag på Ny Våg och socialiserade mig med det "alternativa" umeå. haha